AUTOPELTI HÄKKINEN

Valitse täyden palvelun autokorjaamo, jossa sinua palvelee autokorikorjaajan ja automaalarin erikoisammattitutkinnot suorittanut asiantuntija yli 20 vuoden kokemuksella.

Teemme laadukkaat korjaukset kaikkiin automerkkeihin ja malleihin hyvää korjaustapaa noudattaen.

MUISTA, ETTÄ ASIAKKAANA SINÄ VALITSET AINA KORJAAMON, JOSSA HALUAT AUTOSI KORJATTAVAN!


Avoinna ma-pe klo 8.00 - 17.00 | Puhelin: 040 702 6777

  • tectyl
  •  
  • tectyl

Kolarikorjaus

Vahingon sattuessa riittää, kun otat yhteyttä meihin. Teemme vahinkotarkastuksen joko korjaamolla tai tarvittaessa asiakkaan luona.

Arvio kolarikorjauksen suuruudesta lasketaan samalla WinCabas-ohjelmalla, jota vakuutusyhtiön tarkastajat käyttävät. Laskelma lähetetään sähköisesti suoraan omaan vakuutusyhtiöösi.

Sinun tarvitsee vain tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi sähköisesti, soittamalla tai paperilomakkeella. Opastamme sinua tarvittaessa.

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo ja korjaamme kaikkia automerkkejä mallista ja iästä riippumatta. Auton takuuehdot eivät vaadi korjaamista merkkikorjaamossa, joten autosi tehdastakuu pysyy voimassa.

Muista, että sinulla on oikeus päättää, missä autosi korjataan.

Älä turhaan jonota! Palvelemme sinua nopeasti ja tilanteesi mukaan mahdollisimman joustavasti. Nykyaikaiset ja hyvät laitteet takaavat laadukkaan ja turvallisen kolarikorjauksen autollesi.

Noudatamme autoteollisuuden ja vakuutusyhtiöiden asettamia vaatimuksia ja ohjeita, jotka varmistavat laadukkaan työn tulokset.

Tarvittaessa saat meiltä sijaisauton käyttöösi. Tarkista missä laajuudessa vakuutuksesi kattaa sijaisautosta tulevat kustannukset.

post_thumbnail